LÆR Å LØFTE ANDRE, OG DEG SELV
Leadership by Heart Coachutdanning 
2017/2018
Før du meldte deg på - hvor var du i ditt liv som inspirerte deg til å ta skrittet og melde deg på? 

«Jeg var overarbeidet/utbrent i forhold til det jeg drev med, 
ble akutt syk og ble forespeilet å gå på medisin resten av livet. 
Jeg tok det som et kraftig signal fra kroppen om at jeg hadde presset meg selv alt for langt
i en retning som ikke var riktig for meg. 
Jeg skjønte at jeg måtte legge om helt, og da jeg så tittelen LEADERSHIP BY HEART klikket alt på plass. 
Dette skulle jeg bare. 
Og det viser seg at det var helt riktig. 
Sammen med et par andre viktige endringer var jeg symptomfri og full av energi 2 måneder inn i skoleåret.»

Hva har denne Leadership by Heart utdanninga gjort for deg? Hva har den gitt deg?

«Den har gitt meg retning, tro på meg selv og verden, samt gitt meg supre verktøy til å løfte både meg selv og andre. Jeg har igjen fått troen på at verden kan bli et bedre for sted for fler, fordi vi er mange som ønsker å løfte sammen. Og for ikke å glemme, all støtte og hjelp fra ledergruppe og medstudenter har vært utrolig inspirerende og godt for meg.» 

Hva ville du sagt til din aller beste venn om hun vurderte å melde seg på?
«Ikke nøl, det er ingenting å tape, bare alt å vinne. Her er en unik mulighet til å gå inn i endringsprosesser både selv og med andre, som gir resultater langt utover hva du tror er mulig.» 

- Karine Finne, Leadership by Heart Coach 
Dette sier de som har tatt av coachutdanningen:
Bli med på en unik reise der du utvikler deg sammen med en gjeng mennesker som ønsker det samme som deg: å lære å bruke coachingverktøy for å løfte andre og seg selv. Denne reisen er Leadership By Heart Coachutdanning, og vi åpner nå for søknader til neste oppstart i august.
«Med denne utdanningen har jeg blitt tryggere og åpnere»
«Før jeg meldte meg Leadership by Heart Coach-utdanningen ønsket jeg å bli en bedre leder og et tryggere og mer balansert menneske. 
Jeg ville lære hvordan jeg kunne utvikle meg til å bli mer av det jeg ønsket meg.

Med denne utdanningen har jeg blitt tryggere, åpnere, blitt trygg i min undring og utrygghet. 
Fått flere verktøy. Fått muligheten til å virkelig hjelpe meg selv og andre. Fått et bedre liv.

Vurderer du dette vil jeg si: Do it!»
Anette Heimstad-Aasbø
Eier/daglig leder, Lekeslottet barnehage Risør AS


Hei kjære venn,
Er du en som vil løfte andre?
Er du en som tar din utvikling på alvor?
Da lurer du sikkert på om denne utdanninga er for deg.
Hvis du kjenner at du har lyst, at du er nysgjerrig, at du er 
klar for neste kapittel i livet ditt… så les videre…

Dette er nemlig ikke for alle. Det kan passe for deg om du kjenner deg igjen i noe av dette:
Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene. Vi er nemlig en herlig gjeng som inviterer deg inn i fellesskapet. Da får du muligheten til å utvikle deg sammen med og samtidig med disse rause, kunnskapsrike kvinnene (og noen menn da ;)…
En utdanning og sertifisering til coach
Leadership by Heart Coachutdannelsen strekker seg over et skoleår og gjør deg til en sertifisert coach som kan løfte andre ved å stille bedre spørsmål, lytte med hjertet og finne nye løsninger på gamle problemer. Du blir en del av et nettverk av mennesker som virkelig har et stort hjerte, som tør å dele det som er viktigst for dem og som støtter hverandre i tykt og tynt. Og hvorfor er det gode nyheter for deg? Fordi vi akkurat nå åpner for tidlig påmelding til neste oppstart. Og du kan bli en av oss… om det er riktig for deg…
Om du blir med, kommer du til å være med på følgende:
  • Lær deg hva det egentlig vil si å stille et spørsmål, – og se hvordan det kan endre perspektivet til den du vil hjelpe
  • Hvordan få folk til å føle seg trygge sammen med deg – så du kan gjøre en forskjell
  • Lytt på en måte som virkelig hjelper den andre – så de tør å åpne seg
  • Finn nye løsninger på gamle problemer – og unngå å gå i de gamle sporene
  • Lær deg hvordan du raskt kan skape varige endringer – Vi kaller det transformasjon og livet blir aldri det samme etter at du har lært det.
  • Fem enkle steg som gjør underverker når du vil coache – og hvordan du kan bruke dem effektivt
  • Sertifisering som coach etter fullført utdannelse
Dette er en unik mulighet for den rette personen… så om du vil lære deg de beste coachingverktøyene for å løfte andre… og du vil tilhøre en gruppe med en dypere mening og den støtten du trenger …
Klikk på knappen under her for å be om en gratis uforpliktende samtale hvor vi sammen finner ut om dette er noe for deg og om du passer inn i denne rause gjengen. Hvis du kjenner at du har lyst gleder jeg meg til å høre fra deg!
Her er en oversikt over hele coachutdanningas forløp og innhold:
Utdanningsforløpet er lagt opp for å være enkelt, forstålig og praktisk mens du skal kunne være med fra hvor du enn er – når det passer deg. Forrige kull var henrykt over at de kunne ta dette i kombinasjon med jobb og hverdagsliv. Du blir med på en oppstartshelg, en ukes dypdykk på Tenerife og en avsluttende sertifiseringshelg. I tillegg er du med på gruppearbeid, gruppecoaching og nettkurs. Vil du delta på enda mer har vi det for de ivrige.
Åpningshelg i Oslo
Vi starter opp med en helgesamling i Oslo. Her vil du lære de grunnleggende ferdighetene for å mestre Kunsten å coache. Du vil bli trygg i gruppa av likesinnede som skal igjennom samme prosess som deg det neste året. Du vil finne din egen gruppe av 5 som du vil jobbe tett med framover. Vi vil gå igjennom læringsprosessens fire steg og hvordan du vil få det beste utbytte av utdanninga. Denne helga er så bra og så viktig at den er en obligatorisk del av opplegget.
Studiegruppe – 5’ere
Du vil inngå i en liten studiegruppe hvor dere øver på å coache og bli coachet. Du får også observere de andre coache hverandre. Dette er den mest effektive arbeidsmåten å lære seg coaching på og sikrer deg en jevn utvikling hele veien igjennom. Mot slutten av samtalen evaluerer dere. Denne læringa og innsikten har potensiale i seg selv til å bli enorm.


Kontinuerlig gruppecoaching


Du vil hver måned delta i gruppecoaching med Bjørn Årstad Seyffarth, forfatteren av boka “Kunsten å coache”. Hver gruppe består av maks 10 personer og du kommer til å kjenne disse godt etterhvert. Vi tar utgangspunkt i der du er og du får støtte og nye oppgaver for å drive deg framover.


Mentor coaching (En-til-en)
For at du skal oppleve å bli møtt, sett og hørt av oss igjennom hele utdanninga vil vi sette av tre coachingsamtaler med deg. Dette for å sikre oss at din utvikling blir optimal og for at du skal føle deg trygg.
Faglig påfyll i nettkurset Hvordan løfte andre
All den faglige utviklingen du trenger får du igjennom videoer levert modul for modul… Her vil du lære å skape øyeblikkelig tillitt og store gjennombrudd for de du snakker med. Du vil få livsendrende verktøy det ikke finnes maken til i Norge.
Faglige webinarer som tar deg igjennom din utvikling
Hver måned vil det du lærer bli fulgt opp i direktesendte seminarer via nett. Peter underviser deg i månedens tema samt svarer på dine spørsmål på direkten. Om du ikke kan være med der og da kan du sende inn dine spørsmål på forhånd og du kan alltid se opptaket etterpå. Peter lytter til ditt behov underveis og sørger for at du får det du trenger.
Webinarer med spørsmål og svar
Det oppstår alltid mange spennede spørsmål når du tar med det nye du har lært i denne utdanninga inn i din hverdag. Hvordan skal du håndtere jobben, parforholdet, barn og venner med denne nye kunnskapen? Hvordan kan du skape positive endringer rundt deg som varer? Dette er noen av spørsmålene du kommer til å få din egen versjon av… Peter er der hele tida for å støtte deg ved å svare på dine spørsmål underveis.
Dedikert lukket hemmelig Facebookgruppe for deg og dine nye venner
For at du skal ha en arena hvor du føler deg helt trygg får du være med i en lukket hemmelig Facebookgruppe hvor du kan dele alt av daglig inspirasjon, utfordring og det du lurer på. Her kan du få den støtten du trenger samtidig som du får muligheten til å være viktig for andre ved å støtte dem i deres prosess. Peter er med å støtter deg også i denne gruppa.
Vi møtes
Med alle arenaene vi har og bruker via nettet oppstår et felleskap og en utvikling som er unik, fordi du kan delta fra hvor som helst når det passer deg. Likevel vet vi at personlig oppfølgning og møter i levende live er viktig for å få det du virkelig vil ha. Derfor har vi lagt inn en jevn strø av frivillige møtepunkter hvor vi kan dele latter, glede, samvær og få enda dypere svar på det vi lurer på.
Fordypningshelg i Oslo - høst
På denne helga har du mulighet til å spørre Peter alle dine spørsmål ansikt til ansikt. Du vil få undervisning som går enda dypere enn det som formidles via nettet og få muligheten til å jobbe i grupper. Slik får du se mange tilnærminger til hvordan du kan lede endringsprosesser.
Retreat i november - Et dypdykk i "syden"
Når høsten er på sitt mørkeste og kaldeste drar du sammen med dine hjertevenner til en herlig resort ved havet. Fly og opphold med fullpensjon inngår i kursprisen fordi denne turen oppleves som livsendrende av alle deltagerne. Du kommer til å få mengedetrening i coaching, og bli trygg på å lede de dypeste endringsprossessene.
Praktiseringskvelder
Du vil møte en av våre sertifiserte coacher og øve deg i en liten gruppe. Her vil du få støtte underveis så du mestrer eventuelle vanskeligheter.
Fordypningshelg i Oslo til våren
Denne 2 dagers eventen er en unik mulighet for folk til å komme sammen og jobbe med det de trenger i sin utvikling akkurat nå. Peter leder dette og med din hjelp kan vi jobbe dypere i grupper. Dette vil gi deg spennende erfaringer i å lede gruppeprosesser og se hva folk virkelig trenger.
Støtte fra sertifiserte coacher
En rekke av de sertifiserte Leadership by Heart coachene som har gått prosessen før deg og sitter på mye praktisk erfaring vil støtte deg igjennom din porsess.
Øvelse gjør mester – coachingpraksis
Når du er klar for det vil du få klienter å øve deg på. Det er mange medlemmer i Leadership by Heart Academy som ønsker seg personlig coaching. Dette gir deg en svært nyttig erfaring og kan også være starten på din egen praksis. Vi vil hjelpe deg å takle de vanligste utfordringene du møter på når du starter med å coache andre.
Sertifiseringsamling i juni neste år
Dette er vårt siste fysiske fellesmøte i utdanninga. Her vil Peter kvalitetssikre arbeidet og kompetansen din. Du får skreddersydd undervisning for å raffinere din coaching praksis. Her sertifiseres du som Leadership by Heart Coach. Mer info om de enkelte delene av utdanninga og hvordan de oppleves som en helhet som fungerer får du tilsendt etter at du har søkt om din opptakssamtale. Viktig: Fordi folk trenger forskjellige ting på forskjellige tidspunkt vil vi kunne endre opplegget for å tjene deg bedre. Hvis det viser seg at noe må endres for å gi deg best mulig resultat, … ja da gjør vi det. Dermed kan jeg garantere deg deg at du blir fornøyd. Slik kan jeg gjøre dette trygt og risikofritt for deg samtidig som jeg kan justere dette til å bli en opplevelse du vil ha utbytte av hele livet.

Klikk her for en uforpliktende samtale
BONUSER
#1 Tjen penger som Leadership by Heart Coach
Peter deler sine beste tips om hvordan komme igang med en coaching praksis du kan tjene penger på.

Hva kan du tilby? Hvordan tilbyr du det? (Dette kommer til å overaske deg – det er nemlig her inntektsmulighetene ligger…) Hvordan når du folk? Hvordan kommer du igang med dine første timer? Hvordan sørger du for at de riktige menneskene blir faste klienter?
#2 Intervju med en norsk markedsføringsekspert
Du vil i dette intervjuet med en norsk markedsføringsekspert lære hvordan han gikk fra 0,- i inntekt til 200 000,- per måned på 90 dager – helt uten å være sleip og “pushy”, men ved bruk av en “magisk” modell for enkel internettmarkedsføring.

Og like viktig, du lærer hvordan du kan sette i gang med det samme.
#3 Coachende lederskap
Hvordan kan Leadership by Heart Coaching brukes som ledelsesverktøy i en organisasjon. Hva er coachene lederskap og hvordan kan det løfte folk rundt deg?

Du får noen velprøvde steg hentet fra verdensledende eksperter for å kunne bruke dette i organisasjoner.
Kjenner du at du har lyst? Er dette noe for deg? Klikk på knappen under nå for en opptakssamtale
petersvenning.no
Copyright 2016+ All Rights Reserved